Karabük'te Sel Afetinin Yarali Sariliyor

Karabük'te Sel Afetinin Yarali Sariliyor

Karabük’ün Yenice ve Safranbolu ilçelerinde 26 Haziran’da yasanan sel afetinin yaralarinin sarilmasi için yapilan çalismalar hiz kesmeden devam edildigi bildirildi.

AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz sel afetinde zarar gören Yenice Seker Kanyonu Istinat Duvari, Yenice Incebacaklar Köprüsü, Yenice Güney-Tir Köprüsü ve Safranbolu Degirmencik Köyü Köprüsü yapimi isinin Karabük Il Özel Idaresi tarafindan önümüzdeki hafta ihaleye çikacagini duyurdu. AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz sel afetinin yol açtigi yikimi ortadan kaldirmak, yaralari sarmak için gereken tüm adimlarin atilmaya devam edildigini ifade ederek su açiklamalarda bulundu:

“5 ay önce Karabük’ümüzde asiri yagislar nedeniyle yasadigimiz sel afetinin ilk anindan itibaren yarali sararak, izlerini süratle silerek devletimizin tüm imkanlarini seferber ettik. Sel afetinde zarar gören proje hazirliklari tamamlanan Yenice Seker Kanyonu Istinat Duvari, Yenice Incebacaklar Köprüsü, Yenice Güney-Tir Köprüsü ve Safranbolu Degirmencik Köyü Köprüsü yapimi isi ilgili bakanliklarimizdan gelen ödenek ve desteklerle Karabük Il Özel Idaremiz tarafindan ihaleye çikiyor. Her kaybi telafi edecek güç, imkân ve kararliliga sahibiz. AK Parti olarak sel afetinin yasandigi ilk andan itibaren milletimin yaninda olduk. Yarali sarmak, izlerini silmek için ilgili bakanlik ve kurumlarimizla yakindan takip ederek çalismalarimizi sürdürdük. AK Parti hükümetleri olarak her kaybi telafi edecek güç, imkân ve kararliliga sahibiz. Milletimiz için çalismayi sürdürecegiz. Ben Sayin Genel Baskanimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Içisleri Bakanimiz Sayin Süleyman Soylu’ya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiz Derya Yanik’a, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum’a ve Il Özel Idaresi ile emek veren ilgili tüm kurumlarimiza, tüm çalisanlarimiza tesekkür ediyorum.”

Safranbolu Degirmencik Köyü Köprüsü 21 Ekim 2022 saat 10:30’da, Yenice Güney-Tir Köprüsü 21 Ekim 2022 Saat 11’de, Yenice Incebacaklar Köprüsü 21 Ekim 2022 Saat 11:30’da ve Yenice Seker Kanyonu Istinat Duvari yapimi isi 24 Ekim 2022 Pazartesi günü Karabük Il Özel Idaresi Destek Hizmetler Müdürlügü tarafindan ihale edilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile