Karabük'te Tapu Dağıtımı

Karabük Belediyesi Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan 18 gecekondu sahibinin tahsis belgelerini ücretsiz tapuya dönüştürdü.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'te ki her türlü problemi hızlı bir şekilde çözmeye devam ettiklerini söyledi.

Namık Kemal, Atatürk, Kartaltepe ve Yeni mahallelerinin tapu problemlerinin en fazla olduğu mahalleler olduğunu ifade eden Vergili şöyle konuştu:

"Şu anda Namık Kemal Mahallemizde ki tapuların hemen hemen büyük bir kısmı halledildi. Tapu problemleri bu mahallelerde yaklaşık 30 sene boyunca kangren olmuş bir sorundu. Bildiğim kadarı ile Karabük'ün tamamında 20'ye yakın tapu problemi kaldı. Bu 20'ye yakın tapu probleminin de büyük kısmı Yeni Mahalle tarafında, bu tapu problemlerini de 4-5 ay içerinde çözerek, Karabük'te ki tapu probleminin tamamını çözmüş olacağız."

Ayrıca mahallelerde yaşamı etkileyecek hiç bir problem olmadığını aktaran Vergili, "Ne yol, ne su problemimiz kalmadı. Namık Kemal Mahallesi'nde tespit ettiğimiz bir yere de önümüzde ki sene asansör kule sistemi yapacağız. Asansör kule sistemini yaptığımız da Namık Kemal Mahallesi'nden Kartaltepe Mahallesi'ne çıkarak, hastaneye ulaşım daha kolay bir şekilde sağlanmış olacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından 18 gecekondu sahibine tapuları Başkan Vergili tarafından verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile