Karabük'te Trafik Kazasi Açiklamasi 5 Yarali

Karabük'te Trafik Kazasi Açiklamasi 5 Yarali

Karabük’te meydana gelen trafik kazasinda kamyonetle çarpisan otomobil takla atti. Kazada her iki araçta bulunan 5 kisi yaralandi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük - Eskipazar karayolu Karahasanlar köyü mevkiinde medyana geldi. Ahmet Demirtas (75) idaresindeki 78 SD 173 plakali kamyonet kavsaktan karayoluna dönüs yaptigi sirada Karabük istikametinden Eskipazar ilçesi istikametine dogru seyir halinde olan Muhammet Kara (33) idaresindeki 78 ABM 181 plakali Tofas marka otomobil ile kavsak içerisinde çarpisti. Çarpismanin siddetti ile otomobilin yoldan çikip takla atarak ters döndü.

Ihbar sonrasi olay yerine itfaiye kaza kirim ekibi ile birlikte saglik, Jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü Ahmet Demirtas (75) ile yaninda yolcu olarak bulunan Bahriye Demirtas (70), Serife Safak ile otomobil sürücüsü Muhammet Kara (33) ile yaninda yolcu olarak bulunan ve soyadi ögrenilemeyen Yasin isimli sahis olmak üzere 5 kisi yaralandi.

Ters dönen otomobilde sikisan sürücü ve yanindakiler itfaiye ekiplerinin çalismalari sonucu sikistiklari yerden çikarildi. Yaralilar olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile