Karabük Üniversitesi'nde 'Kariyer Konusmalari' Devam Ediyor

Karabük Üniversitesi'nde 'Kariyer Konusmalari' Devam Ediyor

Karabük Üniversitesi’nde ögrencileri is dünyasiyla bulusturmak amaciyla düzenlenen Kariyer Konusmalari devam ediyor.

Karabük Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü Kulübü (IEEE) tarafindan Kariyer Konusmalari’nda büyük bir elektronik ve telekomünikasyon holdinginin CEO’su Dr. Hüseyin Halici ögrencilerle bulustu.

Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Halici, Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0 hakkinda ögrencilere bilgi verirken, sektörel tecrübelerinden söz etti.

Etkinlik öncesi yaptigi röportajda sirketi 1994 yilinda üç arkadas olarak kurduklarini belirten Halici, “Endüstriyel otomasyon alaninda hizmet veren firmalarimizla bugüne kadar yolculugumuz devam etti. Burada olmaktan keyif aliyorum çünkü ögrenci arkadaslarla beraber hem onlara tecrübelerimi aktariyorum hem de onlarin düsünceleri, fikirleri ve sorulariyla beraber nasil bir gelecek bizi bekliyor teyit etmis oluyorum. Onun için bu tür etkinlikleri önemsiyor ve katiliyorum. Hepsine de hem ögrencilik hayatinda hem de bundan sonraki hayatlarinda basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Etkinlik Hüseyin Halici’nin ögrencilerin sektör hakkinda ve Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0 hakkinda sorularini cevaplamasi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile