Karabük Valisi Gürel, Eflani'yi Ziyaret Etti

Karabük Valisi Fuat Gürel, Eflani ilçesini ziyaret etti.

Vali Gürel, Kaymakam Ahmet Tan, Belediye Baskani Ibrahim Ertugrul, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Il Genel Meclis üyeleri Mesut Aydin ve Ahmet Koç ile belediyenin yatirimlarini yerinde inceledi.

Eflani Belediye Baskanligi tarafindan hazirlanan, Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) koordinasyonunda yürütülen "Kirsal Kalkinma Için Eflani'de Üretim Genele Yayiliyor" projesi kapsaminda Sanayi ve Teknoloji Bakanligi tarafindan 2020 Yili Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) çerçevesinde finanse edilen Kaz Yetistiriciligi Egitim Çiftligini gezen Vali Gürel, Belediye Baskani Ertugrul'dan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Ertugrul, projeyle kaz yetistiriciliginin Eflani'yi yeni gelir kapisi olmasini amaçladiklarini kaydetti.

"2020 Yili Sanayi ve Çevre Altyapisi Mali Destek Programi" kapsaminda BAKKA tarafindan desteklen ve Belediye öz kaynaklariyla yapimi sürdürülen Eflani Küçük Sanayi Sitesi Kurulumu Projesi insaat alaninda da incelemelerde bulunan Gürel, çalismalar hakkinda Ertugrul'dan bilgi aldi.

Eflani Belediyesi tarafindan yapimi devam eden ve çocuk oyun alanlari ile piknik masalarinin bulundugu mesire alaninda incelemelerde bulanan Gürel, ilçe genelinde yürütülen çalismalarda emegi geçenleri tebrik etti.

- Kibris Gazisi Adil Haymana'ya ziyaret

Vali Gürel, Kaymakam Tan ve Baskan Ertugrul ile kisa süre önce oglu Bekir Haymana'yi kaybeden Kibris Gazisi Adil Haymana'ya taziye ziyareti gerçeklestirdi.

Kur'an-i Kerim tilavetinin ardindan sehitler için dua edilen ziyarette Vali Gürel, Haymana ailesine taziyelerini ilettti.

- Gürel, Bostanci köyüne misafir oldu

Bostanci köyünü ziyaret eden Gürel, köy konaginda vatandaslarla sohbet etti.

Bostanci köyü muhtari Vasfi Karagözoglu, yol sorunu basta olmak üzere köyün sorunlari hakkinda Gürel'e bilgi verdi.

Muhtar Karagözoglu ile köy sakinleri tarafindan iletilen sorunlari çözümü için çalismalarin yapilacagini ifade eden Gürel, köy sakinleriyle sohbet etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile