Karaburun'da Dev Dalgalar Olustu, Balikçilar Denize Açilamadi

Karaburun'da Dev Dalgalar Olustu, Balikçilar Denize Açilamadi

Istanbul’da etkili olan firtina ve yagis nedeniyle Arnavutköy Karaburun’da dev dalgalar olustu. Dalgalar limanda bulunan bir balikçi teknesini batirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün uyarilarinin ardindan firtina ve yagis Istanbul genelinde etkisini sürdürüyor. Arnavutköy Karaburun’da da etkili olan firtina nedeniyle dev dalgalar olustu. Firtina etkisiyle olusan dalgalarin yer yer 5 metreyi astigi görüldü.

Dev dalgalar, limanda demirlenen bir balikçi teknesini batirdi. Teknenin büyük bir bölümü suya gömülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadi.

Firtina nedeniyle Karaburun’da bulunan balikçilar da olumsuz etkilendi. Baliga çikamayan balikçilar teknelerini limana çekerek, çalisamadi.

Firtina nedeniyle baliga çikamadiklarini anlatan Rasim Çiçek isimli balikçi, “Rüzgardan dolayi çikilmiyor baliga, normalde çikiyoruz. Bayagi rüzgar var burada tekne batti. Firtina çok, bugün çikamazsiniz, çikarsaniz tekne batar” diye konustu.

Persembe gününe kadar balikçilarin çikamayacagini anlatan tezgahçi Cesim Akpinar, "Birkaç gündür havalar sert, balik çikmadi. Bugün hava çok sert çikilmiyor, yarin da çikamazlar Persembe günü ancak çikarlar. Bugün rüzgar çok” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile