Karacabey'de Ödüllü Yaz Kur'an Kursu

BURSA - Karacabey ilçesinde, Kurşunlu Köyü Camisi'nde düzenlenen yaz Kur'an kursunda birinci olan öğrenciye umre ziyareti, başarılı olan 10 çocuğa da birer tablet bilgisayar hediye edildi.

Cami İmam Hatibi Sinan Özdemir, törende yaptığı konuşmada, iki ay süren kursta çocukların Kur'an-ı Kerim, dua, namaz sureleri ve dini bilgiler öğrendiğini söyledi.

Amaçlarının, çocuklarda Kur'an-ı Kerim ve cami sevgisi oluşturmak olduğunu vurgulayan Özdemir, kurs birincisi Canan Civelek'in, umre ziyaretine hak kazandığını anlattı.

Başarılarından dolayı çocukları, desteklerinden dolayı da velileri tebrik eden Özdemir, "Yaz Kur'an kursumuzu masa tenisi, badminton, gezi gibi sosyal faaliyetlerle güzelleştirerek öğrencilerin kursa devam etmelerine çalıştık ve Allah'a şükürler olsun bunda da muvaffak olduk. Veda Hutbesini ve Esma-ül Hüsna'yı manalarıyla beraber ezberleyen öğrenciler ile Kur'an-ı Kerim yüzünden okuma, tecvit, dini bilgiler ve dua konularında başarı gösteren 8 öğrenciye tablet bilgisayar, diğer öğrencilerin hepsine de çeşitli hediyeler verdik."

Ödül töreni, Kur'an-ı Kerim'den ayetler, ilahiler ve duaların okunmasıyla sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile