Karacaköy'de öğrencilere eğitim semineri

Karacaköy'de öğrencilere eğitim semineri

Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması hususunda çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, bu uygulamayı uzak mahallelerinde de sürdürmek için düğmeye bastı.

Çatalca Belediyesi 2872 sayılı çevre kanunu doğrultusunda Çatalca merkezde ve merkeze yakın olan mahallerde çalışmalara devam ediyor.
Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması çalışmaları merkeze uzak olan mahalleler ve civar köylerde de uygulanmaya başlandı.

Bu çalışmalar ile birlikte çevre bilinci yüksek ve çevreye duyarlı bireylerin de yetişmesi için Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda geçtiğimiz yıl başlatılan eğitim seminerleri kaldığı yerden devam ediyor. Bu eğitim seminerlerinin ilki önceki gün Karacaköy Çok Programlı Lisesi’nde yapıldı. 245 öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı eğitim seminerinde, atıkların çevreye verdiği zararlar ve bu atıkların geri dönüşümleri için alınacak önlemler ile geri dönüşümü sağlanabilen atıkların nasıl toplanması gerektiği hakkında bilgiler verildi. Yapılan sunumlar sonrasında, konuyu yakından takip eden öğrencilerin soruları da cevaplandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile