Karacasu'da Ögrencilere Asi Çagrisi

Karacasu'da Ögrencilere Asi Çagrisi

Aydin’in Karacasu ilçesinde asi farkindalik çalismasi kapsaminda 12 yas üstü ögrencilere “Haydi çocuklari asiya” slogani ile asi çagrisi yapildi.



Covid-19 ile mücadele kapsaminda Aydin’da asilama çalismalari araliksiz devam ederken, Karacasu Ilçe Saglik Müdürlügü, hazirladigi asi farkindalik çalismasi kapsamindaki afis ile 12 yas üstü ögrencileri asi olmaya davet etti. Aydin Il Saglik Müdürlügü koordinesinde vatandaslarin asiya erisilebilirligi konusunda projeler gelistirilmeye devam ederken, salginin en büyük silahlarindan olan asinin yayginlastirilmasi için ekipler de yogun çaba sarf ediyor. Bu kapsamda “Haydi çocuklar asiya” slogani ile afis hazirlayan Karacasu Ilçe Saglik Müdürlügü, 12 yas üstü çocuklarda Covid-19 asisinin, virüsün yayilmasini engelledigini hatirlatti.

Asi çalismalarina destek olduklari için Karacasu Ilçe Saglik Müdürlügü’ne tesekkür ederek paylasim yapan Aydin Il Saglik Müdürlügü, paylasimina “Karacasu Ilçe Saglik Müdürlügümüz tarafindan hazirlanan Asi Farkindalik çalismasi. Emegi geçen Karacasu Ilçe Saglik Müdürlügümüze tesekkür ederiz” notunu düstü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile