Karadeniz'de Batan Teknedeki 3 Vatandasin Cansiz Bedenine Ulasildi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde denize açildiklari teknenin batmasi neticesinde kaybolan 3 vatandasin cansiz bedenlerine ulasildi. 5 gün sonra bulunan cesetler morga kaldirildi.

Olay, 11 Agustos Pazar günü Cide ilçesi Gideros Koyu’nun 2 mil açiklarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 metrelik “Mavis” isimli fiber tekne ile denize açilan kaptan Öztürk Kürelioglu, Ahmet Kaan Karayilan, Emrah Yasin Büyükoral, Aysenur Gürcan, Hülya Mütevelli ve Esmanur Gürcan, Gideros Koyu’nda bir süre durduktan sonra tekrar denize açildi. Gideros Koyu’nun yaklasik 2 mil açiginda su almaya baslayan fiber tekne batti. Teknede bulunan Ahmet Kaan Karayilan, Emrah Yasin Büyükoral ve Aysenur Gürcan, sesleri duyan balikçilar tarafindan kurtarildi. Ayni teknede bulunan kaptan Öztürk Kürelioglu, Hülya Mütevelli ve Esmanur Gürcan tüm aramalara ragmen bulunamadi. Sahislarin bulunmasi için çalisma baslatildi.

Olayin 5’inci gününde Kastamonu Il Jandarma Komutanligi JAK timi dalgiçlari tarafindan Gideros köyünün 100 metre açiginda, denizin dibinde 3 vatandasin da cansiz bedeni bulundu. Dalgiçlar tarafindan bulunan cesetler, Cide Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile