Karadeniz'i Istanbul'a Baglayan D-100 Karayolunda Trafik Yogunlugu

Karadeniz'i Istanbul'a Baglayan D-100 Karayolunda Trafik Yogunlugu

Kurban Bayrami’ni memleketlerinde geçirmek için yola çikanlar ile E-80, D-100 uluslararasi karayolunun Osmancik geçisinde akici yogunluk yasanirken, bazi sürücüler navigasyon gösterdigi kestirme yolu kullandi.

Bayrami memleketlerinde geçirmek için yola çikanlar ile olusan yogunluk Osmancik’ta Cuma gününden itibaren akici bir sekilde devam ediyor. Karayolunda Istanbul yönünde ulasim normal seyrinde ilerlerken, 9 günlük bayram tatili için memleketlerine gitmek isteyen tatilciler Samsun istikametinde yogunluga neden oldu.

’Bazi sürücüler kestirme yolu kullaniyor’

Istanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan bazi sürücüler kestirme yol olarak Ergenekon Caddesini kullaniyor. Navigasyon kullanan sürücüler kestirme yol olarak Asya Dinlenme Tesisleri mevkiinden Ergenekon Caddesi’ne girerek haritada gösterilen güzergah üzerini kullaniyor. Bazi sürücüler E-80, D-100 karayolunda trafik yogunluguna takilmamak için kestirme yol olarak Ergenekon Caddesi’ni kullandiklarinda Kumbaba Köprüsü üzerinden ilçe merkezine girerek Çorum Caddesi üzerinden D-100 karayoluna yeniden çikarak yollarina devam etti.

Sadece navigasyon kullanan, yön levhalarina dikkat etmeyen bazi sürücülerin ise araç trafigine kapali olan Koyun Baba Köprüsüne yöneldi. Navigasyonun gösterdigi Koyun Baba Köprüsü’nün kapali oldugunu gören sürücüler ise geri dönüs yaparak yine Kumbaba Köprüsü üzerinden Çorum Caddesine çikti.

Kestirme yolu kullanan sürücüler sehir içinde trafik yogunluguna neden olurken uluslararasi karayolundaki isikli 3 kavsaga takilmadan yollarina devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile