KARADENİZBİRLİK'ten 'Defalarca Kızartma Yapılabilen' Sıvı Yağ

Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) Genel Müdürü Ünal Erarslan, gelen talepler doğrultusunda, defalarca kızartma yapılabilen dayanıklılığı yüksek, bitkisel karışım kızartmalık yağı üreterek piyasaya sürdüklerini bildirdi.

Erarslan, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle kızartmalarda hafif ve sağlıklı form sağlanması amacıyla kızartmalık yağ üretmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

"Tüketicilerden gelen talepler doğrultusunda uzun süredir araştırma ve geliştirilmesi yapılan, kızartmalarda kullanılan, defalarca kızartma yapılabilen dayanıklılığı yüksek, uygun fiyatlı bitkisel karışım kızartmalık yağ birliğimiz tarafından üretilerek piyasaya sürülmüştür" ifadesini kullanan Erarslan, yeni ürünün piyasadan beklenilen ilgiyi göreceğine inandıklarını anlattı.

KARADENİZBİRLİK'in bölgede 37 yıldır tarımsal üretime kesintisiz destek verdiğine dikkati çeken Erarslan, "Kooperatifimiz, bölgede yaklaşık 25 bin üretici ortağı birleştirici rolü ile temelinde işbirliği anlayışı yatan kooperatifçilik hareketinin önemli örneğini oluşturmaktadır. Hizmetlerini ve teknolojik altyapısını sürekli geliştirmekte olan KARADENİZBİRLİK, ithalata dayalı sürdürülen yağ piyasasında yerli üreticisine her zaman pazar garantisi olmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

Mamul kalitesinden hiçbir zaman ödün vermediklerini vurgulayan Erarslan, şunları kaydetti:

"KARADENİZBİRLİK bölgede üretim ve satış pazarında belirleyici önemli bir etken. Tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamak birlik olarak her zaman hedefimiz olmuştur. Ürünlerimizde kullandığımız 'Kooperatif Ürünüdür' ibaresi, adeta güvenilir üretimin garantisinin işareti sayılmaktadır."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile