Karaisalı Platformu’ndan Aldırmaz’a Ziyaret

Karaisalı Kaykamamı Hidayet Sarı Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret eden Karaisalı Platformu üyeleri, Ağustos ayında düzenlenecek Kızıldağ Güreş Şenlikleri için destek istediler.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Sıtkı Polat ve Rıfat Köroğlu, Güreş Federasyonu Şube Başkanı İlyas Karabulut, Karaisalı Platformu’nun diğer üyelerinin de bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, geçen yıl yapılan Kızıldağ Güreş Şenlikleri’nin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri sayesinde gerçekleştiğini, aynı desteğe bu yıl da ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Kızıldağ Güreş Şenlikleri’ni 25-26 Ağustos 2012 tarihlerinde yapmayı planladıklarını vurgulayan Kaymakam Sarı, destek alabildikleri takdirde 24 Ağustos 2012 günü de Aşıklar Bayramı düzenleyeceklerini anlattı. Kaymakam Sarı, “Bugüne kadar verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Bu yıl da sizden destek istiyoruz” dedi.

“KARAİSALI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR YER”
Merkez ilçe Karaisalı’ya çeşitli hizmetler götürdüklerini, bundan sonra da hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Karaisalı bizim için önemli bir yer” şeklinde konuştu.

“Her ilçeye spor salonu yapıyoruz” diyen Zihni Aldırmaz, “Sarıçam ve Seyhan’daki spor salonlarımız tamamlandı. Karaisalı’ya yapacığımız spor salonu ise ilana çıktı. En kısa sürede bu spor salonunu da yaparak Karaisalı halkının hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

GEZİCİ SİNEMA 4 AĞUSTOS’TA KIZILDAĞ’DA
“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması yollarda” sloganıyla yola çıkan tırın 4 Ağustos 2012 Cumartesi akşamı Kızıldağ Yaylası’nda olacağını müjdeleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Etkinliğimize tüm Karaisalı ve Kızıldağ’daki vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Karaisalı Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı, daha sonra yapmayı planladıkları “Yerköprü”, “Varda köprüsü” ile “Kapıkaya Kanyonu”’nu dünya turizmine kazandıracak projeler hakkında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a bilgi verdi, bu konularda da destek istedi. Aldırmaz da, Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları ölçüsünde bu projelere destek verebileceklerini vurguladı.

VEYSEL GÜNGÖR’DEN ALDIRMAZ’A ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR
Karaisalı Platformu üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi Veysel Güngör, Karaisalı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a çiçek verdi, teşekkür etti. Güngör, “Özellikle ilçemize yaptığınız yol ve otobüs hizmetleri ile kültürel ve sanatsal faaliyetler nedeniyle şahsım, il genel meclisi üyeleri ve platform üyeleri adına teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile