Ziyaretlerde muhtarlardan bilgi alan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Ambarcı, Sulubük köyünde yaptığı açıklamada, köylerde yapılan yatırım, çalışmalar ve hizmetleri yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.
Köylerin su ve kanalizasyon sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu belirten Ambarcı, "Yeni yapılan evlerin sorununu çözmek için ek proje hazırlanacak. Sulubük köyünün yollarının yarısına yakını kilit parke döşemesi yapıldı. Kalan kısmının döşenmesi için de ödenek talebinde bulunacağız. Akkoşan köyünde ise köylüler imece usulü ile kendi köy yollarını kilit parke döşüyorlar. Bu da yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğidir. Bu çalışma ve yardımlaşma diğer köylere örnek olmalıdır" diye konuştu.
Ambarcı, projeler kapsamında hizmetlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların istekleri ve yatırımların, önem sırasına göre yerine getirileceğini kaydetti.
Kaymakam Ambarcı'ya, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Mert Torun, İlçe Müftüsü Faruk Güneş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Bütün de eşlik etti.
Karakeçili Kaymakamı Ambarcı'nın Köy Ziyaretleri
Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, ilçeye bağlı Akkoşan ve Sulubük köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.



















