Karakoç Açiklamasi 'Üç Hilalli Bayrak Boynu Bükük Kalmasin'

Karakoç Açiklamasi 'Üç Hilalli Bayrak Boynu Bükük Kalmasin'

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camianin sembol isimlerinden Erdem Karakoç, Topkapi sosyal tesislerinde düzenledigi Birlik ve Beraberlik Yemeginde yaptigi konusmada, “14 Mayis’ta hilalin yaninda Cumhur Ittifakini destekliyoruz. Üç hilalli bayrak boynu bükük kalmasin” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camianin sembol isimlerinden Erdem Karakoç, Topkapi sosyal tesislerinde Birlik ve Beraberlik Yemegi verdi. Etkinlikte bir konusma yapan Karakoç, 14 Mayis seçimlerine gidildigi bu günlerde Türkiye ve dünya gündemini degerlendirdi.

Türkiye’nin birçok cephede iç ve dis düsmanlara karsi mücadele verdigini anlatan Karakoç, bir ve beraber olmanin her zaman toplumlari diri tutacagini, düsmana firsat vermeyecegini anlatti. Karakoç, “Hilalin mahzun kalmasini istemedigimiz için Cumhur Ittifakini destekliyoruz. Üç hilalli bayrak boynu bükük kalmasin” dedi.

Karakoç’tan sonra eski milletvekili Mustafa Verkaya, 12 Eylül öncesi Ülkücü gençligin sembol isimlerinden Yunus Meral ve Mustafa Dülger birer konusma yapti.

Etkinlige; Yeni Düsünce gazetesinin haber müdürü, gazeteci Halit Ocak, Kerkük Dernegi’nden Atilla Bayraktar, Metin Özkan, yazarlar Ali Kuzu, Selim Çorakli, gazeteci Hüdavendigâr Onur ve isadami Ethem Çimen’in de arasinda oldugu çok sayida davetli ve yüze yakin Tasmedreseli Türk-Islam ülkücüsü katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile