Karaköprü'de Saglik Ve Hijyen Denetimi

Karaköprü'de Saglik Ve Hijyen Denetimi

Sanliurfa’nin Karaköprü Ilçe Belediyesine bagli Zabita Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde isletmelerde hijyen ve vatandas sagliginin korunmasi için denetimlerini sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Zabita Müdürlügüne bagli zabita ekipleri ilçede bulunan isletmelerde denetimlerini siklikla sürdürüyor. Vatandaslarin sagligini korumak için market, kasap, firin, kuruyemisçi gibi isletmelerde hijyen, gramaj ve ürünlerin son kullanma tarihi, fiyat etiketi denetimleri yapan zabita ekipleri, denetlemeler sirasinda kurallara uymayan isyerlerine ihtar ve cezai islem uygulandi.

Özellikle halkin en yogun sekilde hizmet aldigi marketler ve firinlar üzerinde denetimlerini siklastiran zabita ekipleri, isyerlerindeki ürünleri ve imalathaneleri kontrol etti.

Denetimler sirasinda ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, firinlarda da ekmekleri tartarak gramajlarini teyit ettiler. Zincir marketlerde de ürünlerin etiket fiyati ve kasa fiyati karsilastirmasi yapan ekipler, fiyatlari tutmayan ürünler için ilgili isletmelere ihtar uyguladi.

Uygunsuz sekilde çalisma yapan isletmeler hakkinda islem yapan Karaköprü Belediyesi zabita ekipleri denetimlerini siki bir sekilde sürdürecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile