Karaköprü'de Yeni Yol Çalismasi

Karaköprü'de Yeni Yol Çalismasi

Karaköprü’de yeni açilan yollar alt yapi çalismasinin ardindan kilitli parkeyle döseniyor. Çalismalarin tamamlanmasinin ardindan yeni yollar vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Güneydogunun parlayan yildizi olan Karaköprü ilçesinde artan nüfusla beraber dogan yol ihtiyacini gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen Isleri Ekipleri ilçede yeni açilan yollarda kilitli parke tasi dösemesi yaparak yollari vatandaslarin hizmetine sunmaya hazirliyor. Mehmetçik, Seyrantepe, Dogukent gibi mahallelerde yeni yol açma çalismasi ve açilan yollarda kilitli parke dösemesi yapilirken, deforme olmus yollarda da yenileme çalismalari gerçeklestiriliyor.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, “Ilçede özellikle yeni yapilarin oldugu mahallelerde yeni yollar açiyor ve alt yapisi tamamlandiktan sonra bunlari kilitli parke ile dösüyoruz. Vatandaslarimizin yol sikintisi çekmemesi, bozuk yollarda sorun yasamamasi için Fen isleri ekiplerimizle sahadayiz" dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri ilçe genelinde yol açma, kilitli parke döseme ve deforme yollari onarim çalismalarini program dahilinde sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile