Karaköprüde Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Karaköprüde Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Karaköprü Belediyesi gerçekleştirdiği alt ve üstyapı çalışmaları ve hizmetleri ile göz doldurmaya devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçenin her noktasında sürdürdüğü her çalışma ve projede Karaköprü’nün geleceğini ön planda tutarak hizmetlerini devam ettiriyor. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, birim sorumluları ve teknik ekiple beraber Akpınar Mahallesi’ndeki Balıkayağı Bulvarı’nda yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Başkan Çiftçi, Karaköprü’nün sol tarafında kalan Akpınar Mahallesi’ndeki 25 metrelik Balıkayağı Bulvarı’nda gerçekleşen alt ve üstyapı çalışmalarının azımsanmayacak kadar çok olduğunu, tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının bittiğini, şuanda da asfaltlama çalışmalarının olduğu söyledi.

Başkan Çiftçi, “Çok önemli bir ana arter olan şuan ki mevcut. Şuan personellerimiz canla başla çalışarak bir hafta gibi kısa bir sürede bitirecekler. Sol taraf diye tabir edilen Akpınar Mahallemiz de az önce de inceledik bir adet sağlık merkezi inşaatı devam ediyor. Belediye olarak kapalı otopark ve semt pazarını bitirip hizmete sunduk. Şuan eğitim-öğretimi devam eden okulların yerlerini çözdük şimdi de aydınlatma ve yol çalışmalarını bitiriyoruz. Dere geçişleri olan bağlantılıları sağlayarak peyzaj çalışmalarını bitirdik. Bu yıl toplam 60 bin ton asfalt dökümü yaptık. 60 bin ton asfalt 100 kilometre yola tekabül ediyor. Arkadaşlarımız ekip olarak büyük bir başarıya imza attı.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile