Karakucak Güreş Şenlikleri Mayıs Ayında Yapılacak

Elazığ Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Tapan ve beraberindeki heyet, mayıs ayında yapılacak Karakucak Güreş Şenlikleri hazırlıkları kapsamında Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici'yi ziyaret etti.

Elazığ Güreş İl Temsilcisi Sedat Uludağ, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını artık stadyumda değil okullarda kutlayacaklarını ve bu etkinlikler kapsamında Elazığ'da bir ilki gerçekleştireceklerini belirterek, 'Karakucak Güreş Şnlikleri adını verdiğimiz etkinliğe okullarımızdan yaklaşık 250 öğrenci katılacak ve bu etkinliğin geniş katılımla olması nedeniyle bunu Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yapmayı uygun bulduk. Yine ilk olan bu enliğimizde güreş ağamız da bizlere maddi ve manevi destek veren Elazığ Belediye Bakanı Süleyman Selmanoğlu olacak ve bununla ilgili çalışmaları şu an Başkan Vekili Atik Birici beyefendi ile sürdürmeye devam ediyoruz. Karakucak Güreş Şenlikleri'nin ilkini bu yıl Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun destekleriyle yapacağız. Belediye Başkanımız da bu çalışmanın ilimiz içinde yararlı bir proje olacağını ifade ederek, bizlere destek oldular. Bizler de desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu güreş ağası olarak burada yer almasınıistedik ve kendisi bizleri kırmayarak kabul ettiler. Bundan dolayı bir kez daha kendisine teşekkür etmek isterim. Yine bu çalışmada yanımızda olan Belediye Başkan Vekili Atik Birici'ye de desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum ' dedi.

Şenliğe 250'ye yakın sporcunun yanı sıra il dışından da başpehlivanlık için gelenlerin olacağını söyleyen Elazığ Güreş İl Temsilcisi Sedat Uludağ ise, 'Büyük bir etkinlik olacak ve Elazığ'da bir ilk yaşanacak. Bu nedenle Elazığlı hemşehrilerimizi de yanımızda görmek istiyor ve desteklerini bekliyoruz ' diye konuştu.

'Elazığ'da bir ilki gerçekleştirdikleri için Elazığ Milli Eğitim Şube Müdürümüz Oğuz Tapan'ın şahsında milli eğitim camiasını ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum ' diyen Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici, Elazığ Belediyesi olarak bu etkinliğe gerekli desteği sağlayacağını kaydetti. Elazığ Belediyesi'nin her zaman ilklerin destekçisi olduğunu ifade eden Birici, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun il dışında olması nedeniyle kendisiyle telefonla görüştüğünü ve buna gereken desteği vererekBaşkan Selmanoğlu'nun güreş ağası olmayı kabul ettiğini belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile