Karalar Açiklamasi 'Geliri, Hizmeti Ve Sosyal Yardimlari Çogaltmaya Kararliyiz'

Karalar Açiklamasi 'Geliri, Hizmeti Ve Sosyal Yardimlari Çogaltmaya Kararliyiz'

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, kentin alt ve üstyapi sorunlarini azaltip, daha yasanilabilir bir Adana olusturmak için mesai mefhumu gözetmeden çalismaya devam ettiklerini söyledi.

Yesilbaglar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine baglayan köprünün temelinin atilmasi için tören düzenlendi.

Levent Mahallesi’nde gerçeklestirilen temel atma törenine Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, CHP Adana milletvekilleri, siyasiler, çesitli sivil toplum kuruluslarinin yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve bölge halki katildi.

Törende söz alan muhtarlar, hizmetlerinden ötürü Baskan Zeydan Karalar’a tesekkür ettiler.

"Adana’nin dört bir yanina ayrim gözetmeden hizmet veriliyor"

Adana’nin dört bir yaninda, halkin kendilerine oy verip vermedigine bakmadan, yogun hizmet götürdüklerini, önceligi ihtiyaçlara göre düzenlediklerini belirten Baskan Zeydan Karalar, Yüregir ilçesine önemli yatirim yaptiklarini söyledi.



Köprünün çok sayida mahalleyi etkileyecegini ifade eden Karalar, baska yeni köprü ve hizmetlerin de müjdesini verdi.

Yüregir’e yapilan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Baskan Zeydan Karalar, rekor seviyede asfalt döküldügünü, ihtiyaçlarin karsilanmasi konusunda son derece kararli olduklarini bildirdi.

Adana’da çok daha büyük ve önemli hizmetler vermek için hazirlik yaptiklarini anlatan Baskan Zeydan Karalar, gelir çogaldikça hizmetin ve sosyal yardimlarin artacagini belirtti.

Karalar, “Hiç merak etmeyin Adana emin ellerde. Bu kardesiniz gece gündüz sizin için çalismaya devam edecek” dedi.

Konusmalarin ardindan köprünün temeli atildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile