Karalar Açiklamasi 'Halka Hizmet Için Çiktigimiz Yolda Asla Yorulmayacagiz'

Karalar Açiklamasi 'Halka Hizmet Için Çiktigimiz Yolda Asla Yorulmayacagiz'

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, halkin da belediyelerin de enflasyon nedeniyle büyük sikintilar yasadigini anlatti.

Baskan Karalar, Pozanti ilçesinde merkezde çok sayida mahalleyi ziyaret ederek halkla bir araya geldi, sorun ve talep dinledi, sohbet etti.

Siyasiler, ilçe belediye baskanlari, milletvekillerinin de yer aldigi kalabalik heyetle birlikte Pozanti’yi gezen Baskan Karalar, ilçe merkezinin yani sira; Kamisli, Findikli, Alpu, Gökbez, Üçoluk ve Bürücek mahallelerinde vatandaslarla ve muhtarlarla bulustu.

Karalar uzun yillardir bölgenin önemli sorunlarindan olan ve asfaltlanmasi yapilan Hamidiye ve Armutoluk yollarinin da açilisini yapti.

Karalar, halka hitaben yaptigi konusmalarda, halka hizmet için çiktiklari yolda asla yorulmayacaklarini ifade etti.

Pandemiye, devralinan büyük borca, fiyat artislarina ragmen bütün islerde, asfaltta, köprüde, su hizmetinde, kanalizasyonda ve diger birçok iste bir önceki dönemden 3-4 kat fazla is yaptiklarini vurgulayan Baskan Karalar, kalan eksikler için de bütün güçleriyle çalismaya devam edeceklerini söyledi.



Pozanti’nin mahalle ve köylerine yapilan hizmetleri anlatan Baskan Zeydan Karalar, milyonlarca adet çilek, lavanta, ceviz ve diger fide dagitimlari ile tarima yapilan desteklerden bahsetti, bu yardimin sürecegini kaydetti.

Adana’nin 30 Büyüksehir Belediyesi arasinda gelir açisindan 22. sirada oldugunu hatirlatan Baskan Karalar, Millet Ittifaki döneminde Adana’nin ilk 10’a girecegini söyledi.



Baskan Zeydan Karalar, kentin bir çok noktasinda oldugu gibi Pozanti’nin da asirlik sorunlarini çözmeye basladiklarini söyledi.

Pozanti’da aritma sorununu da altyapi eksiklerini de çözeceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile