Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, Mazbatasini Aldi

Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, Mazbatasini Aldi

31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinde tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karaman Belediye Baskani seçilen Savas Kalayci, mazbatasini aldi.

Kalayci, mazbatasini Karaman Il Seçim Kurulu Baskanligi’nda düzenlenen törenle aldi. Mazbata törenine, MHP Il Baskani Muhammet Mustafa Gözel, belediye meclis üyeleri, çok sayida partili ve vatandaslar katildi.

Saat 14.30’da adliye binasina gelen Baskan Kalayci, seçim kurulunda yüzlerce vatandas tarafindan alkislar ve sloganlar esliginde büyük bir coskuyla karsilandi. Mazbatasini Merkez Ilçe Seçim Kurulu Baskani Ebru Safak’in elinden alan Baskan Kalayci, burada yaptigi konusmada, "5 yil boyunca canla basla yürütmüs oldugumuz bu göreve tekrar bizi layik gören tüm hemsehrilerime cani gönülden tesekkür ediyorum. Bu seçimin kazanani Karaman olmustur. Dün oldugu gibi bugün de herkesi kucaklayarak sehrimiz için durmadan çalisacagiz. Üretken belediyecilik anlayisi ile sehrimizde yeni yatirim ve projeleri hayata geçirecek, vatandaslarimizin huzuru ve refahi için hizmetlerimiz her alanda artarak devam edecektir. Yeni dönemimiz Karamanimiz için hayirli ugurlu olsun" dedi.

Belediye Baskani Savas Kalayci ile birlikte belediye meclis üyeleri de mazbatalarini aldi. Mazbata töreni, tebriklerin kabulü ve toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile