Karaman Belediyesi'nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Karaman Belediyesi'nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Karaman Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantisini yapti. Meclis üyelerini selamlayan Belediye Baskani Savas Kalayci, “Insallah önümüzdeki dönemde de kentimiz için hep birlikte hayirli ve verimli islere imza atmaya devam edecegiz” dedi.

31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan Karaman Belediye Meclisi, Nisan ayi olagan toplantisini yapti. Belediye Baskani Savas Kalayci baskanliginda gerçeklestirilen toplanti, meclis üyelerinin yemin töreni ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Oturum, gizli oylama ile divan üyeleri ve encümen üyelerinin seçimi ile devam etti. Yapilan oylamada, 1. Meclis Baskan Vekili Mustafa Karaardiç, 2. Meclis Baskan Vekili Ercan Çaliskan seçilirken, Divan Katipligi Asil üyeligine Halil Sabri Özkan ve Umut Altin, Yedek üyeler de Yavuz Baysal ve Pasa Evcen seçildi. Encümen üyeleri de Mahmut Güventürk, Bekir Küçüktürk ve Ekrem Tokay olarak belirlendi. Açik oylama ile yapilan Meclis Ihtisas Komisyonlari üyelikleri ise su sekilde olustu: Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine Ercan Göktas, Mustafa Askan ve Yavuz Baysal seçilirken, Imar Isleri Komisyonu Üyelerine Kazim Gücüyener, Ahmet Ümit Tuna ve Halil Sabri Özkan seçildi. Meclis toplantisi 2023 yili faaliyet raporu ve denetim raporunun okunmasi ile gündeme gelen konularin degerlendirilmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile