Karaman Belediyesinde Bayramlasma

Karaman Belediyesinde Bayramlasma

Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, belediye çalisanlari ve vatandaslarla bayramlasti.

Belediyede gerçeklesen bayramlasma programina vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Bayramlasma programina Belediye Baskani Savas Kalayci’nin yani sira belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve vatandas katildi.

Bayramlasmaya gelen çocugundan yaslisina herkesi kucaklayan Baskan Kalayci, tüm misafirlerin bayramini kutladi. Kalayci, minik misafirlerinin bayram hediyelerini de unutmadi. Birlik ve beraberlik mesaji veren Kalayci, programa katilan misafirlerle tek tek ilgilenirken, bayramlasma programina katilan herkese tesekkür etti. Belediye Baskani Savas Kalayci, daha sonra partisinin il baskanligi ve ülkü ocaklarinin düzenledigi bayramlasma programina katildi.

Kalayci, burada da parti yönetimi ve programa katilan partililerle tek tek selamlasarak bayramini kutladi. Kalayci, son olarak, Çocuk Oyun Köyü Ana Kucaginda düzenlenen bayramlasma programina katildi.

Kalayci, Ana Kucaginda egitim gören bireyler, aileleri ve Ana Kucaginda görevli personel ile tek tek ilgilenerek bayramlarini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile