Karaman'da Aranan 22 Kisi Yakalandi

Karaman'da Aranan 22 Kisi Yakalandi

Karamanda jandarma tarafindan yapilan asayis, narkotik ve trafik uygulamalarinda çesitli suçlardan aranmasi olan 22 kisi yakaladi.

Edinilen bilgiye göre, Il Jandarma Komutanliginin sorumluluk alanlarindaki genel uygulamalari devam ediyor. 2-8 Mart tarihleri arasinda tüm ekiplerin katilimiyla yapilan uygulamalarda 8 bin 641 kisi sorgulanirken, 22 kisinin çesitli suçlardan arandigi ortaya çikti. Aranan 22 kisiden 1’i tutuklandi. Trafik uygulamasinda ise 2 bin 514 araç sorgulandi. Alkollü olarak araç kullanan 2 kisinin sürücü belgeleri geçici süreyle geri alinirken, 2 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan islem yapildi. 20 araçta trafikten men edildi.

Yapilan uygulamalarda 1 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet fisek, 1 adet yer alti görüntüleme cihazi, 1adet dizüstü bilgisayar, 1 adet metre, 1 adet 15 metrelik halat, 2 adet el feneri, 2 adet adaptör ile 1 adet sirt çantasi ele geçirildi.

Jandarma, huzur ve güven ortaminin devamini saglamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararli ve kesintisiz bir sekilde devam edilecegi kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile