Karaman'da Çiftçiler Yagmur Duasina Çikti

Karaman'da Çiftçiler Yagmur Duasina Çikti

Türkiye’nin tahil ambarlarindan birisi olan Karaman’da, kuraklikla mücadele eden çiftçiler yagmur duasina çikti.

Konya’nin Karapinar ilçesine sinir olan Karaman’in Akçasehir Beldesi’nde üreticiler yagmur duasina çikti. Akçasehir Beldesi’nde düzenlenen yagmur duasina CHP Karaman Milletvekili Ismail Atakan Ünver, Akçasehir Belediye Baskani Soner Yesildas, siyasi parti temsilcileri ile çok sayida üretici katildi.

Arazide yapilan yagmur duasinin ardindan belde halkinin destek ve yardimlariyla kurulan sofrada yemek ikraminda bulunuldu.

Programin düzenlenmesinde emegi geçen herkese ve davete icabet eden tüm misafirlere tesekkür eden Akçasehir Belediye Baskani Soner Yesildas, "Hem yagmur duasi programinin hem de tüm belde halki ile yardimlasarak kurdugumuz bereket soframizin hayirlara, bolluk ve berekete vesile olmasini diliyorum. Bu yil yagis miktari çok az, mevsim de oldukça kurak geçiyor. Biz hem tüm halkimizla birlik ve beraberlik içinde olalim hem de hep birlikte dua edip amin diyelim gayesi ile bu programi düzenledik. Katki saglayan, emek veren, el açip amin diyen tüm halkimiza, davetimize icabet eden tüm misafirlerimize çok tesekkür ediyorum. Hepsinin ayaklarina, yüreklerine saglik. Birlik ve beraberligin oldugu yerde rahmet vardir. Kenetlenmenin oldugu yerde bereket vardir. Allah dualarimizi kabul etsin, bolluk ve bereket içinde bir yil geçirmeyi nasip eylesin" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile