Karaman'da Geri Dönüsüm Parkinda Çalismalar Devam Ediyor

Karaman'da Geri Dönüsüm Parkinda Çalismalar Devam Ediyor

Karaman Belediyesinin projelerinden biri olan ve yapiminda geri dönüsümden elde edilen materyallerin kullanildigi Geri Dönüsüm Parki’nda çalismalar sürüyor.

Gelecek nesillere daha yasanilabilir bir çevre birakmak hedefiyle çalismalarini yürüten Karaman Belediyesi, atik dönüsümü ve kaynaklarin tasarruflu kullanilmasi konularinda farkindalik olusturmak amaciyla Basaksehir Mahallesine Geri Dönüsüm Parki yapiyor. 2. TOKI ve 11 Nolu Saglik Ocagi arasindaki 11 bin 300 metre kare alan üzerinde yapimina baslanan parkta yer alacak tüm araç, gereç ve aletler, geri dönüsüme tabi tutulan atik malzeme ve materyallerden yapilacak. Park içerisinde, çocuklarin güvenle oynayabilecegi oyun gruplari ve eglence alanlari, otopark, yürüyüs yollari ve kamelyalar yer alacak.

Diger yandan sehrin farkli yerlerinde yeni park yapimi ve park iyilestirmeleri es zamanli olarak devam ediyor. Birçok parkta çocuk oyun alanlarinin, spor alanlarinin, banklarin yenileme ve bakim çalismalarinin yaninda Seyh Samil, Gevher Hatun, Yenisehir ve Hürriyet Mahallelerinde yeni park ve sosyal yasam alanlarinin yapimi devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile