Karaman'da Kadin Saglikçilara Ambulans Sürüs Egitimi Verildi

Karaman'da Kadin Saglikçilara Ambulans Sürüs Egitimi Verildi

Karaman’da Il Saglik Müdürlügü tarafindan düzenlenen "Ambulans Sürüs Güvenligi" egitimlerine katilan kadin saglikçilarda ileri sürüs teknikleri konusunda hünerlerini sergiledi.

Karaman Il Saglik Müdürlügü tarafindan "Ambulans Sürüs Güvenligi’’ egitimini düzenlendi.

Egitimlere ambulanslarda çalisan 6’si kadin 15’i erkek olmak üzere 21 saglik personeli katildi.

4 gün süren egitimlerde katilimcilara ileri sürüs teknikleri, hangi durumlarda siren kullanilacagi, ariza durumlarinda müdahale gibi egitimler verilerek teorik ve pratik olarak gösterildi.

Egitim hakkinda bilgiler veren Il Saglik Müdürü Dr. Adnan Kursun, "’6 kadin ve 15 erkek saglik personelinin katildigi 4 günlük egitimin son günündeyiz. Bu egitimin diger egitimlerimizden farki bu kez kadin personellerimizin de katilmis olmasiydi. Karsimiza çikabilecek her türlü zorlukta bir bütün olarak çalismamiz gereken konularda kadin personellerimizin biz de variz demesi, saglik ordumuzun gün geçtikçe daha da güçlendigi anlamina gelmektedir. Burada ise bizim amacimiz, acil vakalarda ulasim süresini en aza indirmektir. Bu sebeple yilin belirli dönemlerinde mesleki gelisim egitimlerimize devam ediyoruz. Egitime katkisi olan tüm egitmenlerimize ve bashekimlik çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Katilimci kursiyer arkadaslarima da basarilar diliyorum’’ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile