Karaman'da Kalbinden Biçaklanmasi Sonucu Ölen Genç Topraga Verildi

Karaman'da Kalbinden Biçaklanmasi Sonucu Ölen Genç Topraga Verildi

Karaman’da çikan kavgada kalbinden biçaklanmasi sonucu hayatini kaybeden 17 yasindaki Yahya Akdemir, dualarla topraga verilirken, cinayet süphelisi 3 kisi tutuklandi.

Olay, önceki gün aksam saat 23.30 siralarinda Tabduk Emre Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre, Yahya Akdemir (17) ile S.T. (18) arasinda küfürlesme yüzünden tartisma çikti. Kavgaya dönüsen olayda S.T. biçakla Yahya Akdemir’i kalbinden biçakladi. S.T. de kavga sirasinda vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi. Kalbine aldigi biçak darbesi ile agir yaralanan Akdemir, kaldirildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Polis, olaydan sonra S.T ile kavga sirasinda orada bulunan S.T. ve M.A.K.’yi gözaltina aldi.

“Yahya Akdemir topraga verildi”

Cinayete kurban giden Yahya Akdemir için Hamidiye Mahallesi’ndeki Ahmet Yesevi Camisi’nde ikindi namazinin ardindan cenaze töreni düzenlendi.

Namaza, Akdemir’in ailesi ve yakinlari ile vatandaslar katildi.

Kilinan namazin ardindan Akdemir’in cenazesi sehir mezarliginda dualarla defnedildi.

“3 süpheli tutuklandi”

Polis, olaydan kisa süre sonra S.T., S.T. ve M.A.K., isimli zanlilari gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheliler çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile