Karaman'da Okullara Sandik Ve Oy Kullanma Kabinleri Yerlestirildi

Karaman'da Okullara Sandik Ve Oy Kullanma Kabinleri Yerlestirildi

Yarin yapilacak olan 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri öncesi Karaman’da tüm okullara sandiklar ile oy kullanma kabinleri tek tek yerlestirildi.

Karaman’daki tüm okullarda saat 11.00 itibariyle sandik ve oy kullanma kabinleri yerlestirilmeye baslanirken, okullardan birisi de Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan Dr. Sadik Ahmet Ilkokulu oldu. Okula gelen sandik ve oy kullanma kabinleri görevliler tarafindan tek tek siniflara yerlestirildi.

“Artik seçmenin söyleyecegi son sözü bekliyoruz”

Türkiye Muhtarlar Dernegi Karaman Sube Baskani Ali Öngay, kendi mahallesinde bulunan Dr. Sadik Ahmet Ilkokulu’ndaki sandik ve oy kullanma kabinlerinin yerlestirilmesi çalismalarina katildi.

Burada gazetecilere açiklamada bulunan Öngay, “Okulumuzda suanda 6 sandik var. Okulumuzda sandik ve oy kullanma kabinleri yerlestiriliyor. Artik seçmenin söyleyecegi son sözü bekliyoruz. Insallah hepimiz için hayirli ve ugurlu olur" dedi.



189 bin 902 seçmen 714 sandikta oy kullanacak

Yarin yapilacak olan mahalli idareler seçimlerinde Karaman’da il genelinde emniyet bölgesinde 139 bin 522, jandarma bölgesinde de 50 bin 380 olmak üzere toplam 189 bin 902 seçmen 714 sandikta oy kullanacak. Il merkezinde ise emniyet sorumluluk alaninda 121 bin 557, jandarma sorumluluk alaninda 25 bin 332 olmak üzere toplam 146 bin 889 seçmen, seyyar sandiklarla birlikte 511 sandikta oy kullanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile