Karaman'da Öldürülen Kadin Son Yolculuguna Ugurlandi

Karaman'da Öldürülen Kadin Son Yolculuguna Ugurlandi

Karaman’da eski erkek arkadasinin biçaklayarak öldürdügü 23 yasindaki Seher Isler, son yolculuguna ugurlandi. Olaydan sonra gözaltina alinan Isler’in eski erkek arkadasi Y.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün saat 07.00 siralarinda Larende Mahallesi 578. Sokak’ta bulunan 2 katli müstakil evin ikinci katinda yasanmisti. Iddiaya göre, Y.T. (31) alkollü olarak eski kiz arkadasi Seher Isler’in (23) evine geldi. Kendisinde bulunan yedek anahtarla kapiyi açarak içeriye girdigi ortaya çikan Y.T., evde Seher Isler ile M.T.’yi gördü. Bunun üzerine Y.T. ile M.T. arasinda kavga çikti. Çikan kavgada M.T. eline geçirdigi sise ile önce Y.T’nin kafasina vurdu. Kafasi kanlar içinde kalan Y.T. de yanindaki biçakla önce M.T.’yi, sonra da kavgayi ayirmaya çalisan eski kiz arkadasi Seher Isler’i vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen saglik ekibi, agir yarali olan Seher Isler ile M.T.’yi ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Seher Iser, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Genç kadin son yolculuguna ugurlandi

Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde otopsi islemleri tamamlanan Seher Isler’in cenazesi yakinlarina teslim edildi. Isler için Ahmet Yesevi Camisi’nde cenaze namazi kilindi. Namaza Isler’in yakinlari ile vatandaslar katildi.

Kilinan cenaze namazinin ardindan genç kadinin cenazesi Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda defnedildi.

Eve yedek anahtarla girmis

Olaydan sonra polis tarafindan gözaltina alinan Y.T.’nin eve balkondan degil, kendisinde bulunan yedek anahtarla girdigi ögrenildi. Emniyetteki islemlerin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilen Y.T., çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile