Karaman'da Üniversiteli Gence Dogum Gününde 2 Kez Araç Çarpti

Karaman'da Üniversiteli Gence Dogum Gününde 2 Kez Araç Çarpti

Karaman’da okuyan üniversite ögrencisine dogum gününde 1 saat arayla 2 kez araç çarpti. Hastaneye kaldirilan ögrenci, "Ikinci kez Azrail’den kurtulduk" diyerek basina gelenlere kendisi de gülerek karsilik verdi.

Kaza, dün aksam saat 22.30 siralarinda Üniversite Mahallesi Ibrahim Öktem Caddesi üzerinde bulunan yurtlar bölgesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Saglik Bakim Hizmetleri Bölümü son sinif ögrencisi Mücahit Süer’e (23) kaldigi yurda giderken yolun karsisina geçtigi sirada bir otomobil çarpti. Aracin çarpmasiyla yola savrulan Süer yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen saglik ve polis ekipleri, sahsin 1 saat önce üniversitenin güney kapi girisi önündeki kazada yaralanan Mücahit Süer oldugunu görünce sasirdilar. Mücahit Süer, ambulansla 1 saat önce taburcu edildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine tekrar kaldirildi. Ikinci kazasini da hafif siyriklarla atlatan Süer, yapilan tedavisinin ardindan taburcu edildi.

Dogum gününde 1 saat arayla iki kez araç çarpmasi sonucu yaralanan Mücahit Süer, yasadiklarina kendisi de gülerek, “Ilk kazam dogum günü sürprizine giderken oldu. Önce orada bir vurdular. Ikinci kazam da yine yurda giderken bir daha vurdular. Dogum günümde 2 kere Azrail’den kurtulduk" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile