Karaman: İkinci yarı mücadele eden oyuncularımı kutladım

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Bursaspor'a 2 - 0 mağlup olan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın ikinci yarısında

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Bursaspor'a 2 - 0 mağlup olan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın ikinci yarısındaki mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladığını açıkladı.

Kaleci İlker'in sakatlığının devam etmesinin, büyük Yiğit'in sakat, küçük Yiğit'in de A2 Milli Futbol Takımı'ndan yorgun geldiğini söyleyen Karaman'ın ilk yarı Mehmet'in oyundan çıkmak istediğini, Ömer'in de sakatlığının oyun düzenlerini bozduğunu belirtti.

Ligin en az gol yiyen takımı karşısında mücadele etmenin kolay olmadığını vurgulayan Karaman, "İki kolay gol yedik. İkinci 45 dakika için oyuncularımı kutladım. Makukula ve Isaac, karşı karşıya kaldıkları pozisyonlarda gol yapsalar, rakibi etkileyecektik. Dışarıda büyükleri yeniyor, içeride kolay maç kaybediyoruz. Devre arasına kadar maksimuma kadar puanımızı arttırıp, çaresine bakacağız." dedi.

Maça iyi başladıklarını, başa baş mücadele ettiklerini ilk yarının sonunda talihsiz gol yediklerini söyleyen Manisasporlu futbolcu Eren Aydın, önlerindeki Eskişehirspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceklerini ifade etti.

Maça çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Manisasporlu oyuncu Ahmet İlhan, ikinci yarı gol bulmayı ümit ettiklerini ancak pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile