Karamanlı Şehit Uzman Çavuş'tan eşine son telefon: Operasyona gidiyorum kızımı benim için öp

Siirt'in Pervari ilçesinde, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber'in (31) şehit düşmeden

  Siirt ' in Pervari ilçesinde , güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber ' in ( 31 ) şehit düşmeden önce ailesini arayarak " Operasyona gidiyorum , beni merak etmeyin " dediği öğrenildi .

Asıl görev yeri Bayburt 48 . Piyade Tugayı olan uzman çavuş Yunus Berber ' in geçici görevle bir süre önce Siirt ' e gitti ortaya çıktı . Eşi Yasemin Berber ' in Muğla ' nın Fethiye ilçesinde ana sınıfı öğretmeni olduğu öğrenilen uzman çavuş , şehit olmadan yarım saat önce ailesini arayarak , operasyona çıktığını haber verdiği belirtildi . Çıkan çatışmadan yaralı olarak kurtulan ancak daha sonra şehit olan Yunus Berber ' in acı haberi Konya ' daki kayın pederi Mahmut Özalp ' in evini yasa boğdu . Kayınpederinin Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi ' ndeki evin balkonlarına Türk bayrağı asıldı . Askeri yetkililer ve bir ambulans da binanın önünde hazır bekletildi . Eşini ve annesini operasyondan önce arayarak haber veren uzman çavuşun eşine ' ' 2 , 5 yaşındaki kızımız Esilanur ' u benim için öp . Merak etmeyin ben iyiyim " dediği belirtildi . Yarın Karaman ' ın Ermenek ilçesine bağlı Yukarı Çağlar köyünde toprağa verilecek olan şehit uzman çavuşun babasının ve ağabeyinin hayatta olmadığı öğrenildi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile