Karanfil‘den Stk‘lara Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, Ankara‘daki mülakatın ardından çalışmalarına devam ediyor.

Samsun‘daki sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret eden Karanfil, vatandaşların teveccühleriyle karşılaştı. Karanfil programı kapsamında Samsun Ticaret Borsası, Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Odası, Samsun Basketbol Kulübü, Kavak ve Köy Dernekleri Federasyonu, Kavak Sanayici İşadamları Esnaf ve Meslek Grupları derneklerini ziyaret etti.

Karanfil yaptığı açıklamada, temayül yoklamasında oy kullanan teşkilat başkanından yönetim kurulu üyelerine kadar herkese gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etmek amacıyla 17 ilçe teşkilatını da ziyaret ettiğini belirtti. Karanfil, “Partililerin ve destek olan herkesin bana olan güvenini asla boşa çıkarmayacağım ve bu güvene layık olmaya çalışacağım. Bu başarı sadece benim değil, teşkilatlarımızın da başarısıdır. Artık ‘ben‘ kavramı yok, ‘biz‘ kavramı var. Şimdiye kadarki yönetim anlayışımız böyleydi, bundan sonra da böyle olacak" dedi.

Sivil toplum örgülerinin çok önemli ve aynı amaca hizmet eden insanların bir araya geldiği, toplumun olmazsa olamaz dinamikleri olduğunu söyleyen Karanfil, “Ben hep şunu örnek veriyorum birbirinden ayrı hareket eden bin kişi olacağınıza beraber hareket eden yüz kişi olsun. Kendi bölgesiyle ilgili kendi mesleğiyle ilgili kendi mahallesiyle ilgili her alanda sivil toplum kuruluşlarının örgütlenmesi lazım ki aynı amaç için aynı noktaya varabilelim” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile