Karantinadaki Minik Abdullah'a Balkonda Dogum Günü Sürprizi

Karantinadaki Minik Abdullah'a Balkonda Dogum Günü Sürprizi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde yasayan ve ailece karantinada olduklari için dogum gününü kutlayamayan 9 yasindaki çocuga, akrabalari sürpriz yaparak dogum gününü balkonda kutladi.

Kocaeli’nin Darica ilçesi Kazim Karabekir Mahallesi’nde yasayan 9 yasindaki Abdullah Emir Gül, 2 gün önce rahatsizlandi. Aile, ilk önce çocuklarinin grip oldugunu düsünerek hastaligin üzerine çok gitmedi. Daha sonra Abdullah Emir’in annesi Neriman Gül, kendisinin de rahatsizlanmasinin ardindan hastaneye giderek korona virüs testi yaptirdi. Test sonucunun pozitif çikmasi üzerine anne ve ogul karantinaya alindi. Evden çikamadiklari için dogum gününü kutlayamayan minik Abdullah Emir’e, akrabalari sürpriz yapti. Pastayi alip, çocugun yasadigi evin balkonunun önüne gelen akrabalari, balkona çikan Abdullah Emir’in dogum gününü kutladi.

Pastayi görünce mutlu olan çocuk, vatandaslara seslenerek, “Herkes maskesini taksin. Yoksa dogum gününüzü böyle sevdiklerinizden uzakta kutlarsiniz” dedi.



“Lütfen maskelerimizi takalim”

Abdullah Emir’in mutlu olabilmesi için ona böyle bir sürpriz yaptiklarini söyleyen akrabasi Mert Gürenç, “Abdullah daha önce rahatsizlandi. Abdullah’in rahatsizligindan sonra annesi de rahatsizlandi. Annesi ikinci asisini oldu fakat 1 gün sonra tekrar rahatsizlandi. Biz asidan dolayi oldugunu zannetmistik ama annesi hastaneye gidip test verdi. Test verdikten sonra pozitif oldugu ortaya çikti. Daha sonra ailece karantinaya alinmislardi. Abdullah’in babasi da 3-4 gün önce memleketine gitmisti. O da geliyor ama aile karantinada oldugu için o da baska bir yerde kalacak. Durum böyle olunca Abdullah üzülmesin diye biz de teyzesiyle birlikte kendisine böyle bir dogum günü sürprizi tertip ettik. Uzaktan oldu. Ama lütfen maskelerimizi takalim, sosyal mesafemizi koruyalim. Özellikle asilarimizi olalim. Abdullah da zaten bunu her zaman okulda söylüyordu. Maskemizi, mesafemizi koruduktan sonra her seyin daha güzel olacagini düsünüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile