Karapinar'da Motosikletlerle Ilgili Bilgilendirme Toplantisi

Karapinar'da Motosikletlerle Ilgili Bilgilendirme Toplantisi

Konya’nin Karapinar ilçesinde, çevreye rahatsizlik veren ve kanuni yönden eksiklikleri bulunan motosikletlerle ilgili sorunlarin çözümü için toplanti düzenlendi.

Karapinar Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Amirligince düzenlenen toplantiya ilçedeki motosiklet tamircileri katildi.

Ilçede motosiklet sorunlarinin ele alindigi toplantida, motosiklet tamircileri ve emniyet yetkililerince sorunlarin çözümü masaya yatirildi. Toplantida sase, motor numarasi silinmis motosikletlere tamir yapilmayacagi ve modifiye edilmis, motor devri degistirilmis motosikletlere bakilmayacagi, ayrica sarjli bisikletlere 250 cc ve üzeri olanlar için plaka takilmasi kararlastirildi.

Ilçe Trafik Sube Amiri Ilker Zorlu, "Motosikletlerin trafikteki güvenligi ve düzeni önemli bir konu. Bu toplantida ustalarimizla bir araya gelerek, ilçemizdeki motosiklet sorunlarina çözüm odakli yaklasimlar gelistirdik. Aldigimiz kararlarla ilçemizdeki trafik düzenini daha da iyilestirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandi.

Ilçede motosikletlerle ilgili daha etkin önlemler alinmasi ve trafik düzeninin saglanmasi için çalismalarin devam edecegi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile