Karapinar'da ÖSYM Sinav Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Karapinar'da ÖSYM Sinav Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Konya’nin Karapinar ilçesinde 17 ve 18 Haziran tarihleri arasinda yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi ÖSYM Sinav Koordinasyon Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi.

17-18 Haziran 2023 tarihlerinde gerçeklestirilerek olan 2023 YKS için ilçe Kaymakami Oguz Cem Murat baskanliginda ÖSYM Sinav Koordinasyon Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi.

Selçuk Üniversitesi Karapinar MYO Toplanti Salonunda yapilan toplantiya, Kaymakam Oguz Cem Murat, Belediye Baskani Mehmet Yaka, MYO Müdürü Ögretim Görevlisi Naim Çaglar Diri, Ilçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Önal, Ilçe Nüfus Müdürü Recep Kesik, Meteksan Koordinatörü Ögretim Görevlisi Sertaç Ari ve MYO Müdür Yardimcisi Ögretim Görevlisi Onur Çayan katildi.

Gerçeklestirilen toplantida sinavlarin ilçe genelinde sorunsuz bir sekilde uygulanmasi için güvenlik tedbirleri ile sinava girecek ögrencilerin karsilasabilecekleri sorunlarin çözümü, sinav öncesinde, sinav gününde ve sinav sonrasinda yapilacak çalismalara iliskin gündem maddeleri görüsüldü.

Yetkililer, “YKS için gerekli tüm tedbirlerin alinarak yapilan sinav güvenligi toplantisi neticesinde ögrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sinava girmeleri ve sinav süresince de huzurlu bir ortamda sinavlarini tamamlamalari için görüs alisverisinde bulunuldu. Bu çerçevede olumsuz bir durum yasanmamasi için simdiden gerekli tüm tedbirleri aldik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile