Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım Göreve Başladı

Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım Göreve Başladı

Konya’nın Karapınar Kaymakamı Osman Beyazyıldız’ın yerine Ergani Kaymakamı Ramazan Yıldırım atandı.


Kaymakam Osman Beyazyıldız’ın İslâhiye Kaymakamlığına atanmasının ardından Karapınar’a atanan Ergani Kaymakamı Ramazan Yıldırım, görevine başladı. Eğitime önem verdiğini ve her zaman katkıda bulunacağını söyleyen kaymakam Yıldırım, her kurum ve kuruluşa kaymakamlık olarak ellerinden gelen desteği yapacaklarını söyledi.
2 yıl vergi denetmeni olarak çalıştıktan sonra 1998 yılında kaymakamlık görevine atandığını belirten Yıldırım, ziyarete gelen Karapınar halkından ön bilgiler aldığını ve ilçe için yapılması gerekenleri not ettiğini, en kısa zamanda ilçe için neler yapabileceklerini belirleyip bir an önce çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Öte yandan Meke Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Yıldırım’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Meke Eğitim Hizmetleri olarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında kaymakama bilgi veren yetkililer, eğitime devam edeceklerini ve geçmişte yapılan çalışmalara her zaman bir yenisini ekleyerek daha fazla gayret ve çaba sarf edeceklerini söylediler. Meke Eğitim Hizmetleri yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden kaymakam Yıldırım, “Bu çalışmalardan hiçbir zaman yılmamak gerekir. Bir değil bin defa da anlatsak yılmadan bıkmadan usanmadan eğitim çalışmalarına devam etmeliyiz.” şeklinde konuştu.
Ziyarete Meke Eğitim Hizmetleri Şirket Müdürü Seyit Mehmet Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kurtay, Karapınar Sabah Dershanesi Kurucu Müdürü Mübah Arı, Karapınar Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Şahin ve Yönetimdeki diğer esnaflar katıldı.
Kaymakam Yıldırım sırası ile Pazarlar, Polateli, Uğurludağ, Güzelyurt, Ergani`de görev yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile