Karasu'da Bisiklet Turu

Karasu ilçesinde, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve bisiklet branşının tanıtılması amacıyla bisiklet turu düzenlendi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve bisiklet branşının tanıtılması amacıyla 16 ilçede düzenlenen bisiklet turlarının 13'üncüsü Karasu'da yapıldı.

300 bisiklet sporcusunun katıldığı bisiklet turundan sonra kura çekilerek, 3 sporcuya bisiklet hediye edilirken, 20 sporcu ya da çeşitli hediyeler verildi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yaptığı açıklamada, güzel bir havada spor yapmanın sağlık açısından önemli olduğunu belirterek, 'Gelenekselleştirebilirsek hem kendi sağlığımız adına gerekenleri yapmış olacağız hem de sağlıklı toplum adına güzel örnek olmuş olacağız.' diye konuştu.

Programa, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile