Karatas Belediyesi Hizmet Binasi Kundaklandi

Karatas Belediyesi Hizmet Binasi Kundaklandi

Adana’da Karatas Belediyesi Hizmet Binasina kimligi belirsiz kisi veya kisilerce saldiri gerçeklestirilerek 2 hizmet araci kundaklandi. Karatas Belediye Baskani Ali Bedrettin Karatas, “Saldiriyi gerçeklestirenleri siddetle kiniyoruz” dedi.

Kimligi belirsiz kisi veya kisilerce dün Karatas’in Tuzla Mahallesinde Karatas Belediye Hizmet Binasina saldiri gerçeklestirilerek hizmet araçlari kundaklandi. Konu ile ilgili açiklama yapan Karatas Belediye Baskani Ali Bedrettin Karatas, sunlari ifade etti:

“Dün Karatas Belediyesi Tuzla Hizmet binasina bir saldiri gerçeklestirilmistir. Iki aracimiz kundaklanmis biri tamamen yanmis digeri hasarli durumdadir. Kundaklama sonrasi herhangi bir can kaybi ve yaralanma yasanmamistir. Yapilan saldiriyi gerçeklestirenleri siddetle kiniyoruz. Yapilan bu saldiri sahsima degil Tuzla Halkimiza ve Karatas halkimiza yapilmistir. Yapilan saldiri ile ilgili gerekli suç duyurulari tarafimizca ilgili yerlere yapilmistir. Bu saldiriyi gerçeklestirenler ile ilgili gerekli hukuki sürecin baslatildigini kamuoyu ile paylasmak isterim. Hizmet etmek üzere devir aldigimiz görevimizi aksatmak isteyenlere karsi mücadelemizi bu saldirilar engelleyemeyecek.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile