Karatay Belediyesi’ne 30 Yeni İşçi

Karatay Belediyesi’ne 30 Yeni İşçi

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 4 aylık dönem için alacağı 30 işçiyi kurayla belirleyerek işe aldı.

Karatay Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen kura çekim töreninde bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkan Vekili Aynur Avşar, İşkur ile ortaklaşa yürütülen bu projeyle alınacak elemanların Park Bahçeler Müdürlüğü'nde görevlendirilerek ilçe sınırları içerisinde çeşitli belediye hizmetlerinde istihdam edileceğini belirtti.

İşkur İl Müdür Yardımcısı Muzaffer Akgün ise, Toplum Yararına Çalışma Programlarına İşkur olarak önem verdiklerini ifade ederek, kısa süreli de olsa işsiz kalmış kimselerin iş hayatından uzaklaşmamaları için bu tür bir projeyi uyguladıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 77 kişinin başvurduğu 4 aylık dönemde istihdam edilecek 30 kişi asil, 10 kişi de yedek olmak üzere kuralar çekildi. Asil olarak belirlenen 30 kişinin 1 Nisan itibariyle iş başı yapacağı bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile