Karatay’da Hedef 250 Bin Ton Asfalt

Karatay’da Hedef 250 Bin Ton Asfalt

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılında hedefin üstünde 223 bin ton asfalt döküldüğüne dikkat çekerek, bu yıl dökülecek asfalt hedefinin 250 bin ton olduğunu söyledi.


Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ilçe merkezi ile sınırlamazken yeni bağlanan mahallelerde de gerek soğuk asfalt gerekse de sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılında hedefin üstünde 223 Bin Ton asfalt döküldüğüne dikkat çekerek bu yıl dökülecek asfalt hedefinin 250 bin ton olduğunu vurguladı. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin Küçük Kumköprü Caddesi, Akkuyucak Caddesi devamı, Sarıcami Sokak, Özütoprak, Öztokacı, Hamit ve Zincir Sokakta çalışmalarını tamamladığını kaydeden Başkan Hançerli, ilçe genelinde asfaltsız sokak ve cadde bırakmamak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Asfaltı biten cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyesince yol çizgilerinin çizildiğini belirten Başkan Hançerli, belediye ekiplerinin eskiyen ve deforme olmuş cadde ve sokakların asfaltını yenilerken diğer taraftan da tretuvar çalışmalarını sürdürdüğü ifade etti.

Amaçlarının ilçe halkına daha modern tesislerde hizmet vererek Karatay’ı 21. yüzyıla taşımak olduğunu kaydeden Başkan Hançerli, “Bize düşen görev hemşerilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde değerlendirerek hizmeti doruk noktasına çıkarmaktır” dedi.

Hançerli ayrıca dökülen asfaltın hemşehrilerinin kendilerine ait olduğunu ve ona göre gerekli ihtimamı ve özveriyi göstermelerini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile