Karatay'da Sicak Asfalt Seferberligi Sürüyor

Karatay'da Sicak Asfalt Seferberligi Sürüyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi sicak asfalt seferberligi kapsaminda, 2019 yilinda 138, 2020’de ise 226 sokagi sicak asfaltla bulusturdu.

Ilçede bulunan sanayi bölgelerinin asfaltlama çalismalarina da büyük önem veren Karatay Belediyesi sadece geçtigimiz yil 4 sanayi sitesinde 110 bin metrekareden fazla sicak asfalt çalismasi yapti. Altyapisi tamamlanan ilçedeki tüm yollari asfaltla bulusturan Karatay Belediyesi, geçtigimiz günlerde uygun sartlarda saatte 240 ton asfalt üretimlik kapasitesiyle yeni asfalt plentinin de devreye girmesiyle asfalt çalismalarina iyice hiz verdi. Toplamda 13 milyon 500 bin liralik maliyetiyle üretime baslayan yeni asfalt plenti, asfaltlama hizmetlerinin çok daha hizli ve etkin bir sekilde gerçeklestirilmesine olanak sunarken araç filosunun da güçlenmesiyle birlikte yeni asfalt sezonu Karatay Belediyesi için bir hayli yogun geçiyor.

“Son 4 ayda 90 noktanin sicak asfalt çalismasi tamamlandi”

Bu kapsamda Karatay Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, yeni asfalt sezonunun basladigi Mayis ayindan bugüne kadar 90 noktada sicak asfalt çalismasini tamamladi. Söz konusu çalismalarla 100 bin tondan fazla sicak asfalt döken ekipler, belediye tarafindan bu sezon için ortaya konan 250 bin ton asfalt dökme hedefine de adim adim yaklasmasi için büyük emek harciyor. Yollari sicak asfaltla bulusan mahalle sakinleri de Karatay Belediyesinin yürüttügü çalismalardan memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaslar, belediye ekiplerinin durmadan çalistigini ve daha kaliteli yollarda ulasim imkanina kavustuklarini belirterek Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür etti.

“Hemsehrilerimize hizmetin en iyisi için gayret ediyoruz”

Ilçenin dört bir tarafinda yürütülen sicak asfalt çalismalarini degerlendiren Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, ilçeye hizmetin en iyisi için canla basla çalistiklarini belirtti.

Karatay Belediyesi olarak merkezde ve merkeze uzak mahallelerin tamaminda asfaltlama seferberligi ilan ettiklerini ve çalismalarini bu yönde yürüttüklerinin altini çizen Baskan Hasan Kilca, “Emegimizle, enerjimiz ve hizmet askimizla ilçemize hizmet etmek için durmadan çalisiyoruz. Ilçemize arti deger olacak her türlü çabanin içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da sik sik ilçemizin bütün mahallelerimizi ziyaret ediyor, muhtarlarimiz ve bölge sakinleriyle bir araya geliyoruz. Sahada hemsehrilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarini yerinde tespit ederek ekiplerimizle hizli karar aliyor ve aninda da uygulamaya koyuluyoruz. Bu çalisma prensibimiz, hizmetlerimizin hem daha verimli hem de çok daha dogru sekilde olmasini sagliyor. Mahallelerimizin ihtiyaç duydugu asfalt çalismalari için Fen Isleri Müdürlügümüze baglik tüm ekiplerimiz de, ilçemizin birçok noktasinda su anda faaliyetlerini sürdürüyor. Bütün gayretimiz, vatandaslarimiza daha rahat ve daha konforlu bir ulasim imkani sunabilmek. Yollarimizin standardi gün geçtikçe yükseliyor. Belediye olarak bu sezon için belirledigimiz 250 bin ton asfalt dökme hedefimize de adim adim yaklasiyoruz. Yeni asfalt sezonunun basladigi Mayis ayindan bu yana altyapisi tamamlanan 90 noktaya 100 bin tondan fazla sicak asfalt döktük. Yilsonuna kadar da bu yil için hedefledigimiz tüm islerimizi tamamlayana kadar ekiplerimiz çalismaya devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile