Karatay'in Haltercilerinden Dereceler

Karatay'in Haltercilerinden Dereceler

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, faaliyetlerine basarili bir sekilde devam ediyor. Kulüp sporculari, her bransta oldugu gibi halterde de önemli dereceler aliyor.

Konya’da düzenlenen Gençlik Kupasi Halter Il Birinciligi müsabakalari tamamlandi. Karatay Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine devam eden halter takimi da turnuvaya katilarak Karatay’i temsil etti. Turnuvaya 6 sporcu ile katilan Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takimi, 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 de 5’incilikle turnuvayi tamamladi.

“Yetenekli gençlerimize yeni alanlar açiyoruz”

Söz konusu müsabakalarda dereceye giren sporlari tebrik eden Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Belediyespor Kulübü’nün basarilarina her gün yenilerini ekleyerek yoluna devam ettigini vurguladi. Baskan Kilca, “Sehrimizde düzenlenen Gençlik Kupasi Halter Il Birinciligi müsabakalarinda Halter Takimi sporcularimiz, verdikleri mücadeleler ile önemli derecelere imza atti. Karatay Belediyespor Kulübümüz, katildigi turnuvalardan basarilarla dönüyor. Biz her basariyi önemsiyoruz ve bu basarilari, onlarin kendilerini daha da gelistirmesine imkan sunan bir motivasyon kaynagi olarak görüyoruz. Yetenekli gençlerimize yeni alanlar açmak, yeni imkanlar ve firsatlar sunmak adina kurdugumuz kulübümüzün basarili olmasi için ne gerekiyorsa yapiyoruz. Bütün basarilarin temelinde; samimiyet, fedakarlik, gayret ve özveri var. Bu vesileyle antrenörlerimizi ve tüm sporcu kardeslerimi kutluyorum. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yaninda olduk, bundan sonra da her zaman onlarin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile