Karatay Kültür Ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Kayitlari Basladi

Karatay Kültür Ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Kayitlari Basladi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi için güz dönemi kayitlari basladi. Sanat ve kültüre yönelik 10 farkli bransta atölyelerin bulundugu, yetenegi olduguna inanan 7-14 yas araligindaki Karatayli tüm çocuklarin egitim alabilecegi akademinin güz dönemi kayitlari için son gün 15 Eylül Cuma olarak açiklandi.

Karatay belediyesi tarafindan Dogus Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde güz dönemi kayitlari basladi.

Kayitlar https:// akademi.karatay.bel.tr adresinden kabul ediliyor. 15 Eylül Cuma gününe kadar kabul edilecek kayitlara 7-14 yas araliginda bulunan tüm Karatayli çocuk ve gençler basvuru yapabilecek. Ögrenciler ders programlarinin çakismamasi kaydiyla en fazla 2 atölyeye kadar kayit yaptirabilecek. Akademide Akil Zeka Atölyesi, Bilisim Atölyesi, Çini ve Seramik Atölyesi, Dil Atölyesi, (Arapça-Ingilizce) Drama Atölyesi, Müzik Atölyesi, Ahsap Atölyesi, Okuma Atölyesi, Resim Atölyesi ile Diksiyon ve Seslendirme Atölyesi gibi 10 farkli branstaki atölyelerde 8 hafta boyunca teorik ile uygulamali egitimler verilecek. Güz döneminde 852 ögrenciye egitim verilmesi hedefleniyor. Egitimler hafta içi 16.00-19.10, hafta sonu ise 09.00-16.40 saatleri arasinda verilecek. 2 Ekim Pazartesi günü baslayacak egitimler, 23 Aralik’ta sona erecek.

“Çocuklarimiz ve gençlerimizin gelisimine destek oluyoruz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ni çok önemsediklerinin altini çizerek, akademinin gençler ile çocuklarin kisisel gelisiminin yani sira onlarin okul hayatlarindaki basarilarinin artmasina da önemli katkilar sundugunu belirtti.

Baskan Hasan Kilca, “Bu yil ilk kez Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ne çocuklarimiz ve gençlerimizi kabul ettik ve hepsi buraya çok sevdi. Yavrularimiz, burada ilgi ve yeteneklerine göre teorik ve uygulamali egitimler aldi. Akademimizde drama, müzik, ahsap, çini ve bilgisayar atölyeleri ile dil kurslarimizin yani sira çocuklarimizin sosyal, sanatla ilgili ve kültürel gelisimlerine katki sunacak birçok bölüm bulunuyor. Yaz dönemi egitimlerimiz tamamlandi. Simdi güz dönemi egitimleri için kayitlari almaya basladik. Kurslarimiza tüm Karatayli çocuklarimizi ve gençlerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile