Karatayli Emekliler Piknikte Bulustu

Karatayli Emekliler Piknikte Bulustu

Kültürel ve sosyal alandaki proje ile hizmetleriyle vatandaslarin hayatina dokunan Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi, ilçedeki 23 emekli konagindan yararlanan çinarlara yönelik bir piknik programi düzenledi. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca da etkinlige katilarak emeklilerle bulustu. Dostlariyla keyifli bir gün geçiren Karatayli emekliler, piknik etkinligi dolayisiyla Baskan Hasan Kilca’ya tesekkür ettiler.

Karatay Belediyesi, ilçeye kazandirdigi Karatay Emekli Konaklari sayesinde emeklilerin hem sosyallesmesine hem de emekliligin tadini çikarmalarina önemli katkilar sagliyor. Bu çerçevede Karatay Belediyesi, emekli konaklarindan yararlanan vatandaslari piknik programinda bulusturdu. Konya Kent Ormani’nda düzenlenen piknik organizasyonuyla Emekli Konagi sakinleri, komsulari ve dostlariyla keyifli bir gün geçirdiler.

Emekli konagi sakinlerimize yönelik etkinliklerimiz sürecek

Karatay Belediye Baskan Hasan Kilca da bu güzel günde emeklileri yalniz birakmadi. Karatay Emekli Konaklari’nin birlik ve beraberligin adresi oldugunu ifade eden Baskan Hasan Kilca, emeklilerin sosyal hayatini canlandirmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini saglamak amaciyla pek çok proje yürüttüklerini söyledi.

Emekli Konaklari’ndan faydalanan emeklileri piknik organizasyonuyla bir kez daha bir araya getirdikleri için mutlu olduklarini belirten Hasan Kilca; “Karatay Belediyesi olarak sizleri çok seviyoruz. Her biriniz bizim büyügümüz ve çinarlarimizsiniz. Belediye olarak ilçemize ve insanimiza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Büyüklerimizle birlikte bu ve daha birçok etkinlik yapmayi önemsiyoruz. Büyüklerimizi mutlu etmeye devam edecegiz. Çünkü siz çinarlarimizin hayir duasini almak ve isteklerine cevap vermek bizleri de bir o kadar mutlu ediyor. Sizlerin talepleri dogrultusunda hizmetlerimizi gerçeklestirmeyi sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Hasan Kilca’ya tesekkür

Piknik organizasyonundan dolayi memnuniyetlerini dile getiren emekliler ise “Karatay Belediyesi’nin hizmetimize sundugu emekli konaklari sayesinde birçok etkinlige ve programa katiliyoruz. Bizler için bu piknik de çok güzel oldu.. Arkadaslarimizla, dost ve komsularimizla güzel bir gün geçiriyoruz. Bizlere bu imkâni sunan Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca’ya çok tesekkür ediyoruz” dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile