Karavana Ilgi Artiyor

Karavana Ilgi Artiyor

Dogaseverler ve seyahat tutkunlari son yillarda karavanlara olan ilgisini artirirken, Türkiye’nin karavan üreticisi Shantigo, en yeni ürünü SG3’ü tanitti. Yeni model, tutkunlarin aradigi tüm özellikleri bir arada sunuyor.

Son yillarda özellikle pandemi döneminde karavanlara olan ilgi ciddi manada artti. Üreticiler, karavan tutkunlari için sinirlari zorlarken, Türkiye’nin karavan üreticisi Shantigo, markanin en yeni karavani SG3’ü tanitti. Influencer Dogan Kabak ve Shantigo’nun ortaklarindan Tarik Irmak tarafindan gerçeklestiren tanitimda yeni model, karavan severlerden tam not aldi.

Konfor ve teknolojiyi bir araya getiren model, genis bir ihtiyaç yelpazesini karsilayacak sekilde tasarlandi. Hem VIP konforunu hem de karavanin özgürlügünü bir arada sunan model, hizli ve kompakt boyutlariyla da dikkat çekti. 4 kisilik yatak ve sürüs konforu sunan SG3; iç mekan tasarimi, kullanisli depolama alanlari, tasarim detaylariyla yolculugu keyifli hale getiriyor. Kullanicilarin sehir içinde ve doga gezilerinde ihtiyaç duyduklari tüm özellikleri bir arada sunan yeni karavan, kompakt boyutlariyla sehir içinde bir otomobil rahatligiyla gezme imkani da sunuyor.

Yeni model için test sürüs imkani

Shantigo Karavan, yeni modeli için 21 Mart tarihi itibariyle test sürüs imkani sunacak. Yetkililer, karavan tutkunlarinin Shantigo Karavan web sitesinden test sürüsü için kayit yaptirabileceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile