Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından Anadolu Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu kesiminde trafik normal seyrinde ilerliyor.
Özellikle tatil günlerinde yoğunluk yaşanan Kocaeli'nin Tütünçiftlik, Kuruçeşme, Hatipköy ve Bekirdere mevkileri de olmak üzere otoyolun ve D-100 Karayolu'nun hem Ankara hem de İstanbul yönlerinde trafik olağan akışında devam ediyor.
D-130 ile D-605 karayollarında da trafik normal akışında sürüyor.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, yollardaki kontrollerini aralıksız gerçekleştiriyor.
Bu arada bayram öncesi İzmit'te D-100 Karayolu ile Anadolu Otoyolu'nun sık kaza yaşanan 5 noktasına yerleştirilen üç boyutlu maket trafik polisi araçlarıyla, sürücülerin hız sınırlarına uyması sağlanarak, olası kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Öte yandan Anadolu Otoyolu ile D-100 Karayolu Sakarya, Düzce ve Bolu kesimlerinde de trafik akışı normal seyrediyor.
Karayollarında Bayram Trafiği Normal Seyrinde
Anadolu Otoyolu ile D100 Karayolu'nun Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu kesiminde trafik normal akışında seyrediyor.



















