Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Fatsa-Ordu-Piraziz devlet yolunun 42-43. kilometrelerindeki üst yapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümü taşıt trafiğine kapatıldığından ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü verilecek.
Fındıklı-Hopa devlet yolunun 8. kilometresindeki Arhavi Tüneli'nin Fındıklı-Hopa yönünde bulunan güney tüpünde 8.00-17.00 saatlerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.
Kırşehir- Ankara yolunun 4-6. kilometrelerinde BSK ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Karayollarında Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.



















